Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/stimex/public_html/stimex/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Продукти - СТИМЕКС ООД - По сигурни, по-надеждни!

Резервоари и съдове под налягане


Поизводство на резервоари за светли горива, пропан-бутан, вода и други течности, ресивери, филтри, хидрофори, парогенератори и др. .

Бензиностанции и газстанции


Изграждане на бензиностанции, газстанции, модулни газстанции, модулни бензиностанции, бензиностанции в контейнер, пълначни станции за ПБ и др.

Метан


Проектиране, изграждане и поддръжка на различни видове газ (метан) инсталации и системи за отопление.

 

Петролни терминали


Производство на резервоари за петролни бази, доставка и монтаж на тръбопроводи, арматура помпени станции, измервателни системи, авто и жп наливни естакади и др.

Електро табла и КИПиА


Доставка и монтаж на различни видове електрически табла, системи за автоматизация и управление, ИНУНК, контролно измервателни прибори и др.

Метални конструкции


Проектиране и изграждане на специални метални конструкции - козирки, метални халета и сгради, комини и др. по изискване на клиента.

 

Дъна за резервоари


Дъната са основен елемент при производството на голяма част от изделията, които предлагаме, и наш приоритет като качество и разновидност.

Специализирани


Имаме изпълнени редица тясно специализирани проекти - пречиствателни станции, котли на биомаса, поточни линии за пластифициране на кутии за акумулатори и др.

 

Всички права запазени. (с) 2015 Стимекс ООД